Despre noi

Filozofia Gallprint este una extrem de simpla si sincera: ne place sa fim alaturi de clientii nostri; indiferent daca acest lucru inseamna sa sarbatorim alaturi de ei un succes competitional sau o aniversare, sa le stam alaturi la inceputul drumului in afaceri ori sa le consolidam imaginea dobandita in timp, sa facem impreuna invitatiile, pentru ca mai apoi sa le inramam amintirile, Gallprint ofera si va oferi intodeauna servicii si produse asa cum va doriti, deoarece traim alaturi de dumneavoastra fiecare moment important.

Gallprint pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii, de la realizarea de cupe si trofee pentru competitii sportive, la stampile si obiecte promotionale pentru companii, sau chiar cadouri si ambalaje pentru acestea ori inramari tablouri. Va invitam sa vizitati site-ul www.gallprint.ro pentru o prezentare completa a serviciilor si produselor Gallprint.

Incepand cu anul 1999, la sapte ani de la aparitia pe piata a companiei in anul 1992, Gallprint s-a lansat intr-un domeniu de activitate nou, realizarea de trofee, cupe si produse conexe, domeniu organizat in cadrul unei divizii independente ce poarta denumirea de GALLTROPHY.

Cand realizam trofeele GALLTROPHY nu ne gandim la pretul acestora, ci la valoarea dobandita odata inmanate invingatorilor. Preturile trofeelor GALLTROPHY le puteti gasi pe pagina de produse, valoarea o veti afla in momentul la care ne-am gandit atunci cand am creat trofeul ales de dumneavoastra.

Standardele de calitate Gallprint sunt cele mai ridicate, fiind stabilite de catre clientii nostri in cei peste 10 ani de prezenta neintrerupta in cadrul reusitelor importante din viata acestora. Astfel, calitatea cupelor si trofeelor Gallprint a crescut concomitent cu performantele sportivilor ce le-au ridicat deasupra lor, iar calitatea medaliilor oferite de catre noi s-a imbunatatit concomitent cu schimbarea culorii medaliilor castigate de cei care ne-au facut onoarea sa le poarte.

Gallprint ofera clientilor sai un pachet complet de servicii conexe, de la personalizarea trofeelor, cupelor si celorlalte produse similare, pana la transport si consultanta specializata in alegerea si particularizarea produsului dorit. Va invitam sa vizitati pagina de servicii a site-ului nostru, pentru a afla mai multe detalii despre acestea.

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri, am deschis patru puncte de lucru in Timisoara, doua in Arad si cinci astfel de sedii in Bucuresti. Pentru a afla locatiile exacte ale sediilor Gallprint, va rugam sa vizitati pagina special creata pentru aceasta si veti afla unde ne gasiti. Toate produsele si serviciile Gallprint pot fi comandate on-line extrem de simplu si rapid, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click aici.

Va stam la dispozitiei pentru orice alte detalii sau solicitari, sens in care va rugam sa folositi pagina de contact, urmand sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Construit pe OpenCart
Trofee TOP © 2024